Hoe Aansluiten Facebook- En Yahoo-Account Verbinden?

 Zodra je je Facebook-account hebt verbonden met je YahooMail-account, kun je je Facebook importeren als e-mailcontacten. Om de procedure te kennen voor het verbinden van een Facebook- en Yahoo-account, doorloopt u de onderstaande stappen of belt u ons op het Yahoo klantenservice nummer +32-460240028voor directe hulp van onze technische experts. Na een succesvolle synchronisatie kunt u uw Facebook-profielfoto alleen in uw Yahoo-inbox zien wanneer u e-mails ontvangt.

Hieronder volgen de stappen:

Stap 1 – Eerst moet u uw Yahoo Mail-pagina doorlopen en vervolgens op de “Gear Option” klikken. Daarna moet u de instelling selecteren in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2 – Zodra u de pop-up ziet, klikt u op de accountopties. In het gedeelte Verbonden gebruikers-ID moet u naast Facebook op de optie “Verbinden” klikken. Nu moet je op de “Okay” knop in de pop-up klikken.

Stap 3 – Later ziet u een pop-upvenster voor succes op uw computerscherm. U moet op de knop “Ok” klikken om de pop-up met instellingen te kiezen.

Stap 4 – Om uw FB-vriend in uw Yahoo Mail-contacten te importeren, moet u op de knop “Contacten” klikken. Het contactpictogram heeft een adresboekpictogram dat in de menubalk verschijnt. Klik nu op de “Import Contact” optie en klik vervolgens op de “Import” optie naast het FB icoon.

Stap 5 – Nu, bij de laatste stap in de pop-up, moet u op de knop “Oké” klikken om toestemming te krijgen om in te loggen met uw Facebook-account. Nu zul je je FB-vrienden in je contactenlijst zien verschijnen zodra het importeren is voltooid.

Om op de hoogte te blijven van het laatste Yahoo-nieuws, belt u het speciale Yahoo technische ondersteuning België  +32-460240028. Het technische ondersteuningsteam helpt u graag met de resultaatgerichte oplossingen.

Born

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Verwijderde E-Mail Op Yahoo?

Het Yahoo-Hulplijnnummer - Krijg De Juiste Hulp Per Telefoon