Hoe Verwijderde E-Mail Op Yahoo?

Het herstellen van uw verwijderde e-mails kan een gemakkelijke of zeer moeilijke taak voor u zijn, afhankelijk van de manier waarop u ze hebt verwijderd. De methoden om verwijderde berichten te herstellen zijn verschillend. U kunt met onze klantagent praten via het Yahoo ondersteunings nummer +32-460240028, om al die methoden te kennen. Elke keer dat u een bericht verwijdert, gaat het automatisch naar de prullenbak. Het blijft daar 30 dagen staan ​​totdat u de inhoud van de map handmatig leegt.

Als uw verwijderde berichten zich in uw prullenbak bevinden, kan het herstellen van die berichten een gemakkelijke taak voor u zijn, anders wordt het behoorlijk moeilijk voor u. In dit artikel proberen we u te helpen bij het herstellen van de verwijderde berichten. Merk op dat zodra een e-mail meer dan 24 uur uit uw prullenbak is verwijderd, deze in geen geval kan worden hersteld.


Doorloop de volgende stappen:

Stap 1 - Log in eerste instantie in met uw Yahoo Mail-account en klik vervolgens op de map "Prullenbak" in het linker configuratiescherm. Controleer de map als er een bericht verschijnt. Als er een bericht is, klik dan op "Verplaatsen naar inbox". Nu gaat deze e-mail alleen naar uw inbox.

Stap 2 - ga door de verwijderde e-mailophaalpagina, dit is afhankelijk van de versie die u gebruikt. Voor nieuwe Ymail klikt u op de "Nieuwe Yahoo" -mail, of als u de klassieke modus gebruikt, klikt u op klassieke beweging of kiest u geavanceerd.

Stap 3 - voer uw naam in het invoerveld in en voer later uw volledige gebruikersnaam in. Nu moet je de datum en tijd kiezen waarop je je inbox wilt terugdraaien. Voor een beter resultaat kunt u 24 uur voor de huidige tijd een datum en tijd selecteren, aangezien dit uw kans vergroot om de verwijderde e-mail te herstellen.

Stap 4 - u kunt een klein bericht invoeren om het indien nodig naar de e-mailaccountspecialist te sturen. Klik daarna op de knop "Verzenden", u ontvangt nu direct een antwoord. Op deze manier kan uw kans om het bericht te herstellen, toenemen.

Yahoo geeft altijd om zijn gebruiker, wanneer dat nodig is. Alleen voor uw hulp heeft het u het zeer betrouwbare Yahooklantenservice nummer +32-460240028 toegewezen, waarmee u contact kunt opnemen met het officiële ondersteuningscentrum en uw vraag kunt oplossen.


Comments

Popular posts from this blog

Het Yahoo-Hulplijnnummer - Krijg De Juiste Hulp Per Telefoon

Hoe Aansluiten Facebook- En Yahoo-Account Verbinden?